Επεξεργασία & αποστολή

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Σάββατο) κατά τις εργάσιμες ώρες των προμηθευτών. Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις ημέρες τις οποίες ο εκάστοτε προμηθευτής δεν λειτουργεί, με έγκαιρη ενημέρωση της παρούσας ιστοσελίδας.

Τα προϊόντα μπορούν να σας αποσταλούν οπουδήποτε εντός της Αττικής, στον τόπο που μας έχετε υποδείξει.

Για αγορές προϊόντων ανεξαρτήτου ποσού τα έξοδα αποστολής καθορίζονται βάσει συμφωνίας, αρχικά με μια βασική και ελάχιστη χρέωση των 10€.

Χρόνος και διαθεσιμότητα

Όλα τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα προς προετοιμασία εκτός εάν αναγράφεται ρητά κάτι διαφορετικό στη σελίδα του προϊόντος.

Το catering by diatrofi.gr δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα το catering by diatrofi.gr ή οφείλονται σε ανωτέρα βία.

Διευκρινίζεται ότι η τελική επιβεβαίωση διαθεσιμότητας πραγματοποιείται κατά την επεξεργασία της παραγγελίας και την αποδοχή της από την εταιρεία μας. Εάν τα προϊόντα που παραγγέλλονται δεν είναι διαθέσιμα κατά τον χρόνο της παραγγελίας και της επεξεργασίας της, το catering by diatrofi.gr επιφυλάσσεται να μην αποδεχτεί τη συγκεκριμένη παραγγελία και κατά συνέπεια να μην συνάψει σύμβαση πώλησης. Ο πελάτης θα ενημερώνεται σχετικά. Τυχόν εκκινηθείσες προς εκτέλεση ή εκτελεσθείσες πληρωμές θα ακυρώνονται. Τυχόν καταβολές θα επιστρέφονται στον πελάτη χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση, με τον ίδιο τρόπο που επέλεξε να διενεργήσει την πληρωμή ο πελάτης.

Ακυρώσεις

Ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει εντός 24 ωρών από την ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας, εφόσον αυτή δεν έχει αποσταλεί από την εταιρία μας και δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία της. Στην περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας, στείλτε μας  email στο catering@diatrofi.gr με τα στοιχεία της παραγγελίας που επιθυμείτε να ακυρώσετε.